Producten

Meest gestelde vragen

Ja, het is mogelijk om je bestelling te volgen. Nadat je order is gepakt door ons verzendhuis ontvang je namelijk een Track & Trace code waarmee je de status van je bestelling kunt volgen.

Voor bestellingen in de Verwen jezelf webshop geldt: op werkdagen voor 16.00 uur besteld, de volgende dag (uitgezonderd zondag) in huis.

De verzendkosten bedragen €4,95 indien je een bestelling thuis laat bezorgen.
Tenzij het anders is aan gegevens bij het bestellen.

De prijzen die vermeld worden zijn inclusief BTW.

Ja, dat is mogelijk. Tijdens de bestelprocedure kun je bij de optie ‘Thuisbezorgen’ meerdere afleveradressen aanmaken. De adressen die je aanmaakt blijven behouden, zodat je bij elk bezoek aan onze webshop weer kunt kiezen op welk adres je de bestelling wilt laten afleveren. Je kunt een bestelling overigens niet op een postbusadres laten leveren.

Alle orders en betalingen verlopen volledig digitaal, je zult je factuur dus ook via e-mail ontvangen.

Tijdens het afhandelen van de betaling maken wij gebruik van een beveiligde SSL internetverbinding. De SSL software zorgt ervoor dat de betalingsinformatie versleuteld over het internet wordt verstuurd. Je herkent de veilige verbinding aan de groen gekleurde browserbalk en het slotje rechts bovenin naast de browserbalk. Het is dus veilig om te betalen in onze webshop.

Zodra de bestelling is afgerekend, kan deze niet meer geannuleerd worden. Je kunt de bestelling na ontvangst wel gratis terugsturen. Zie hiervoor de retourvoorwaarden.

In de meeste gevallen ontvang je binnen 14 dagen na retourneren je geld terug. In enkele gevallen kan het langer duren, maar je zult je geld uiterlijk binnen 30 dagen ontvangen.

De retourkosten zijn voor onze rekening, hiervoor leveren wij een retoursticker bij de bestelling. De verzendkosten worden niet geretourneerd.

Nee, het is alleen mogelijk een bestelling te retourneren via een PostNL servicepunt, www.postnl.nl/locatiewijzer.