Retourneren

– SALE artikelen worden niet retour genomen.
– Lingerie/Cosmetica wordt –wegens hygiënische redenen– niet retour genomen.
– Je kunt producten binnen 2 weken na ontvangst te retourneren. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van je bestelling.
– Een product wordt alleen retour geaccepteerd als het in originele staat en in de originele verpakking, indien redelijkerwijs mogelijk, wordt teruggestuurd. Daarom adviseren wij je om alles wat je geleverd krijgt goed te bewaren.
– Verpak het product goed.
– Bewaar het verzendbewijs dat je bij het PostNL servicepunt krijgt goed. Wij vergoeden zoekgeraakte zendingen alleen op vertoon van dit bewijs.

Indien niet aan bovenstaande voorwaarden wordt voldaan, behoudt Shop Diana Gabriels zich het recht voor om goederen te weigeren of te retourneren.

Retourprocedure
Alle claims voor verkeerd bedrukte / beschadigde / defecte artikelen moeten binnen 4 weken nadat het product is ontvangen worden ingediend. Voor pakketten die tijdens het transport verloren gaan, moeten alle claims uiterlijk 4 weken na de geschatte leverdatum worden ingediend. Claims die worden beschouwd als een fout van onze kant, worden voor onze rekening gedekt.

Als je retour wordt geaccepteerd krijg je het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst retour gecrediteerd. LET OP: De verzendkosten retourneren wij niet.

  • Max. bestandsgrootte: 100 MB.